https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Ženska razvajanja (sklop delavnic ob prazničnem marcu), Milena Pozderec

Kdaj: Petek, 07.03.2014 ob 16:30

Kje: Lendava, Sofija Lendava

Mesec marec je za ženske nekako prazničen. Rdeč cvet, prisrčna risbica ali prijazna beseda, nas spomnijo kdo smo in kaj pomenimo ljudem okrog nas. V Sofiji se pridružujemo temu prazničnemu vzdušju, zato organiziramo sklop delavnic, kjer se bomo razvajale in se počutile čudovite. Kako biti vedno lepe, urejene in sijoče in kako znati poudariti lepe delčke sebe, nas bo učila Milena Pozderec, ženska, ki je temu posvetila svojo uspešno profesionalno pot.

 

Na prvi delavnici bomo izvedele vse o pravilni negi obraza. S profesionalnim aparatom za diagnozo kože, bomo določile tip kože, sčistile obraz, nanesle piling ali obrazno masko, ter se naučile učinkovite obrazne masaže. Uporabljala se bo vrhunska naravna švedska kozmetika Oriflame. Cena posamezne delavnice je 5 € za materialne stroške (vrednost delavnice je 30 €). Število udeležencev je omejeno na 7 oseb. Obvezne so predhodne prijave na: sofija.lendava@gmail.com, 0590 55380 ali 070 441 654070 441 654.

Vljudno vabljeni!

Call

Send SMS

Add to Skype

Youll need Skype CreditFree via Skype

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.