https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Verjamete v duhove?

5.4.2014  

Mož in žena, uživata v igri golfa, ravno pri tretji luknji, v bližini prekrasne hiše. Žena uspešno udari, žogica lepo leti, njen strel je bil usmerjen naravnost v veliko okno z debelim steklom. Na njeno presenečenje se je steklo zdrobilo na milijon drobnih koščkov. Počutila se je popolnoma presenečeno, ko je videla kakšno škodo je naredila. Ko je pokukala skozi razbito okno, v hiši ni bilo nikogar. Mož je klical na ves glas, vendar se ni nihče oglasil. Po nadaljnji preiskavi sta opazila malega gospoda, ki je sedel na kavču s turbanom na glavi.

Žena je moškega vprašala: »Ali stanujete tu?«

Moški odgovori: »Ne, nekdo je vrgel žogico skozi okno, zadel tisto malo vazo, in me osvobodil iz nje, za kar sem mu izredno hvaležen.«

Mož vpraša: »Ali ste vi duh?«

Moški odgovori: »Oh, zakaj, seveda sem. In ker sem tako zadovoljen vama uresničim dve želji, tretjo željo pa bom obdržal samo zase.«

Mož in žena veselo sprejmeta želji, želita biti najboljša igralca golfa, druga želja je bila, da na njuni račun vsako leto dobita milijonček denarja.

Moški prikima z glavo: »Narejeno!«

Nato pa odgovori: »Moja želja je, da bi rad imel tvojo ženo na moj način. Z žensko nisem bil že mnogo let, in po vsem tem, sem vaju naredil za odlična igralca golfa in milijonarja.«

Mož in žena se strinjata. Kasneje ko moški in žena opravita svoje, Moški vpraša ženo: »Koliko časa sta poročena?«

Žena odgovori: »Tri leta.«

Moški: »Koliko je star vaš mož?«

Žena: »Star je 34 let.«

Moški: »In koliko časa že verjame v duhove?«

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.