https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

ETNO ŽAGA 6

Kdaj: Sobota, 26.04.2014 ob 21:00

Kje: Črenšovci, Okrepčevalnica Naci

Tradicionalno ETNO žaganje / klubski večer hardcore glasbe

Kdo je že bil ve, kdor pa še ne, pa naj pride pogledat. Obljubljamo nič manj in nič več kot zadostno količino hardcorovskih žaganc.

Letos z nami premierno, domači žagarski vajenci: Plavi Lokvanj (Skrivnostna skupina, ki zacvete samo ob posebnih priložnostih. Radovedni? Tudi mi! O njih se najde samo to: https://www.youtube.com/watch?v=JTRK4EOSPMM )

Mojstri letošnjega žaganja pa:

Pray for forgiveness (Češka)

Pray for forgivness je petčlanska moderna metalcore/progresivna skupina iz Brna na Češkem. Ustanovila sta jo Jiří (kitara) in Nikolas (bobni). Kasneje so se pridružili še Mira (vokal), Radim (bas kitara) in Dave (kitara). Julija 2012 so izdali debitantski album "Absolution", kar jim je omogočilo nastope skupaj z Billy the Kid, Texas in July in drugimi. Prvič so se na evropsko turnejo podali junija 2013, decembra istega leta pa so izdali svoj prvi uradni videospot "Chase Your Dreams".

Cold in december (Bolgarija)

Cold in December so eni izmed najbolj aktivnih Bulgarskih hardcore/metalcore skupin. Prihajajo iz majhnega mesteca Pernik. Znani so po svojih energičnih in strastnih nastopih ter prijaznih in dinamičnih vibracijah. Aktivni so od leta 2012. V tem času so izdali svoj studijski prvenec “Bitch please”, ter dva videospota "Escape" in "Bitch, please". Nov album pripravljajo v letu 2014, kot skupina pa se kalijo in brusijo na turnejah, nikoli pa se ob vsem tem ne pozabijo tudi zabavati.

Dogodek je namenjen članom Društva ETNO. Včlanite se na kraju dogodka, prispevek za nove žagarske vajence je 3 eur.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.