https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Zašite boksarice

22.4.2014  

Je bil menih, ki je šel v mesto po nakupih. V trgovini z meterskim blagom zagleda lep vzorčast material za boksarice. Vstopi in ga kupi 12 m. Takoj ga zbaše v nahrbtnik. Prodajalka mu ponudi že zašite boksarice iz istega materiala. Z veseljem jih poskusi in tako so se mu zdele dobre, da jih je kupil. Ko se je odpravil proti samostanu, ga je med potjo prijelo na veliko potrebo. V prvem grmovju je slekel gate-boksarice in jih obesil na vejo grma. Ko konča, spusti meniško haljo do kolen in odide. Gate pa pozabi na veji.

Ko prispe v samostan takoj odide v kuhinjo h kuharici in jo vpraša:

»Ali ima še kaj večerje?«

Kuharica mu pogreva večerjo menih pa se pohvali. Do kolen dvigne haljo in vpraša ali kaj vidi.

Kuharica pravi, da nič. Menih dvigne haljo še višje.

Kuharica zopet ogovori da nič.

Nato se menih razjezi in dvigne haljo do popka in vpraša ali zdaj kaj vidi.

Kuharica se zgrozi, zajame sapo in pravi:

"vidim, vidim" !!!

Menih ponosno odgovori:

"V nahrbtniku ga imam še 12 m."

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.