https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

HARD CHAPTER - Revolution

Kdaj: Sobota, 26.04.2014 ob 22:00

Kje: Lenart, Bowling center Lenart

✚ HARD CHAPTER × Revolution @ Bowling center Lenart

Začenjamo z novo vizijo HARD CHAPTER zabav: z novostmi, svežimi idejami, spremenjenim programom, novimi imeni, vizualnimi detajli ... skratka, šli smo korak naprej - samo za vas, da bo HARD glasba z ekipo HC v prihodnje še močneje zaznamovala celotno Štajersko in Prekmurje. Glavna sprememba je, da smo ločili MODRO (HARDSTYLE) in RDEČO (TECHNO, HARDTECHNO, SCHRANZ) zvrst glasbe. Po novem bomo prirejali/organizirali ločeno oba tipa zvrsti, tako da nebo več epskih bojev na DJ pultu! ;) Pomlad 2014 bo obarvana v MODRO (HARDSTYLE), jeseni pa bo prevladala RDEČA zvrst (TECHNO, HARDTECHNO, SCHRANZ). Želja vseh nas je, da gremo naprej in se borimo do konca... HARD glasba mora prodirati še višje, hitreje, močneje v slovensko sceno, kajti cilj je jasen - ZMAGA. Ne glede ali zmaga MODRA ali RDEČA. Zmagovalca sta lahko samo OBA.

Vabljeni, da se nam pridružite in preživite Soboto, 26. aprila od 22. ure naprej v naši družbi na BC Lenart. Pripravljamo ultra HARD zabavo na Štajerskem "HARD CHAPTER × Revolution" z 6 didžeji. Premierno se nam bosta predstavila najbolj vroč HARDSTYLE duo v Sloveniji - GODGIVEN z 2-urnim setom! Njuna trenutno najbolj vroča komada sta "OUR WAY" in "SE7EN", s katerima sta nase opozorila vso (evropsko) Hardstyle sceno! Njun talent, strast do ustvarjanja glasbe je opazil sloviti italijanski DJ TECHNOBOY, ki judva je uvrstil na svoj album! Še je potrebno kaj dodati? ;) Predstavili se nam bodo tudi "stari uveljavljeni mački" MODRE ekipe, ki so nas že razvajali in bodo spet udarili po nas - z novostmi s področja HARDSTYLE glasbe, seveda pa ne bo manjkalo nepozabne HARDSTYLE klasike... Torej hudi ritmi zagotovljeni, tako da se bomo lepo razmigali in naplesali…

Pripravljene bodo novosti s področja HARD glasbe! Zaplesali bomo v ritmih, polnih energije, ki zaznamujejo partije kot so NATURE ONE, AWAKENINGS, SYNDICATE, QLIMAX, DEFQON.1, DECIBEL, TOMORROWLAND, MYSTERYLAND..

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINE UP:

✚ NOSTROMO (subground)
✚ L0RD (early hardstyle) 
✚ COSMIC (top 20 of the last 5 years)
✚ RAY HEAT (hardstyle)
✚ GODGIVEN (main guests with awesome 2h hardstyle set) 
✚ KICKINHARD (raw hardstyle)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

EXTRA:

▶ LIGHT SHOW & LASER & MEGLA SVETLOBNI EFEKT
▶ EXTRA OZVOČENJE !!!
▶ PARTY DRINKS
▶ PRESENEČENJE

Pulz se bo stopnjeval do vrhunca - eksplozije! Pripravljamo nepozabno plesno, glasbeno in družabno izkušnjo, kjer se bo čas ustavil!

Se vidimo na najbolj HARD zabavi na Štajerskem!

VSTOPNINA: 2€

 

http://www.facebook.com/events/1408904432712394/

 

http://www.hardchapter.com/

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bowling center Lenart, Industrijska ul. 24, 2230 Lenart v Slov. goricah

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.