https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih dirkali s starodobnimi kolesi in motorji

Beltinci, 19.05.2014 ob 7:00  

To soboto so se v Beltincih zbrali kolesarji iz vseh koncev in krajev s starodobnimi kolesi in kolesi z motorji. Tako je Društvo starodobnikov – ljubiteljev starih koles Dimek iz Beltincev pripravilo že 12. Rally s starodobnimi kolesi in starodobnimi kolesi z motorjem.

 

Letošnjega rally-ja se je udeležilo nekaj več kot sto udeležencev, ki so prišli tako iz Slovenije, kakor tudi iz Hrvaške. Iz Slovenije so se srečanja in dirke udeležili Rovtarji iz Škofje Loke, Polanski Pücki, Turniški šujstri, člani društva iz Stare gore, kolesarski klub Ilirska Bistrica, iz sosednje Hrvaške prijatelji iz oldtajmer kluba iz Koprivnice in Varaždina.

 

Udeleženci so se podali na 20-kilometrsko progo, za sodelovanje pa so mogli imeti vsaj 50 let staro kolo ali kolo z motorjem, ob tem pa tudi primerno opremo in obleko iz tistih časov. V sklopu tega dogodka so odprli tradicionalno razstavo starodobnih koles na temo »Puch … človek in kolo« in odprli postavitev 4. starodobnega kolesa na prostem.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2014 ob 16:12 ......... gost

      Nejde mi v glavou kak se te Večerko stalno šlepa ge je pijača in jesti .Bogme nega v Böltincaj priredijtve ka un ne bi böl poulek .Če bi oba dvej nogej mel potrejte in v gipsi un bi bil poulek .Kak ga nej sran .Mijslin ka te človik cejlo leto ne potroši 20 € .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.05.2014 ob 16:14 ms gost

      Pijani se vozijo po cejloj cesti tou je pri njih glavno

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.