https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurje v dobrodelnih akcijah pomaga prizadetim v poplavah

20.05.2014 ob 10:10  

Srbijo, BiH in Hrvaško so v preteklih dneh zajele poplave, kot jih še ne pomnijo. Voda, ki je poplavila območje večje od Slovenije, odnaša vasi, mesta, ljudje izgubljajo vse svoje imetje. Prizadetim pomagajo že povsod po Evropi, tudi v naših krajih pa organizirajo številne centre, kjer zbirajo dobrine za prizadete v poplavah.


Nekaj zbirnih centrov objavljamo tudi na portalu Pomurec.com:

LJUTOMER

MORAVSKE TOPLICE

 

KOBILJE

 

ČRENŠOVCI

 

TURNIŠČE

 

GORNJA RADGONA

 

ODRANCI

 

LENDAVA

 

BELTINCI, RADENCI,MURSKA SOBOTA

 

DOBROVNIK

 

MURSKA SOBOTA

 

BODONCI

 

 

Če želite tudi vi obvestiti javnost o vaši akciji, nam to sporočite na naslov urednistvo@pomurec.com.

    Komentarji

    1. gost
      20.05.2014 ob 12:31 jjjjjj gost

      Hrvati nas mrzijo nej samo vodilni vsi komplet zdaj pa jim naj pomagamo ??????????? nikoli

      8 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.05.2014 ob 13:09 carinik gost

      jjjjj - Pa pomagaj Srbom in Bosancem, če si tak pameten.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.05.2014 ob 18:04 YU gost

      Dokler ta mržnja?Obstajajo dobri in slabi ljudje.

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.05.2014 ob 11:46 jajaja gost

      misliš vsi hrvati nas mrzijo? hrvaton se fučka za nas. če što koga mrzi so to slovenci. tema slovenija je na hrvaškon zelo nepomembna. pijtaj malo neke lokalce tan.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.05.2014 ob 13:33 fidlboy gost

      Zakaj niste take akcije organizirali, ko so ble poplave v Sloveniji predlani? Te ni blo vredno organizirati takšnih akcij? Pa ne da bi privoščil južnjakom, da se jim to dogaja, prav nasprotno se mi smilijo, take nesreče nikomur ne privoščim, a dejstvo je, da nam Srbi, Hrvati in Bosanci niso pošiljali pomoči, ko so pri nam bile poplave. Še en dokaz več, da Prekmurje ni Slovenija, še vedno tu ljudje živijo v 80ih, objokujejo Jugo in jo pogrešajo. Ne razumem tega, da se v Prekmurju organizirajo take velke akcije za pomoč,Srbom, Bosancem in Hrvatom, Za naše Slovence pa tega predlani začuda ni bilo organizirano. Neverjetno bi rekel.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.05.2014 ob 14:09 KR en gost

      Za fidlboy - a. Tudi za slo. je potekala akcija pomagaj sočloveku in še vedno poteka " Zvezdica " tako se mi vsaj zdi da se imenuje organizacija. Sicer pa to ni samo poplava nekega kraja, to kar je v južnem delu bivše skupne države je katastrofa. Mediji nam prikazujejo v triminutnem prispevku samo kapljico resnice kako je tam. Postavi se v kožo ene osebe ko preživlja vse to in boš videl kako je. Vem boš rekel zakaj bi, saj mi ni potrebno. Bodi srečen da te taka katastrofa ni doletela. Pa brez zamere. P.S. Mi ki smo preživljali bratstvo in enotnost vemo kako je to nekdaj bilo. In niso nas ločili državljani ampak politika. No v kaj takega pa se ne želim spuščati. Še enkrat, hvala vsem ki pomagajo !

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.05.2014 ob 19:35 gost gost

      Pase ljudje med sabo mrzijo, zaradi navoščljivosti

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.05.2014 ob 21:37 gost gost

      19. maj ob 23:06 Leonn Antolinn za čefurje se mi gladko je..... S takšnimi besedami na Facebooku predsednik občinskega odbora SDS Beltinci pomaga ljudem v Bosni in Srbiji, ki so jih prizadele katastrofalne poplave. Sramota, ni pa nič čudnega za člana SDS. So itak vsi isti, v Beltincih in v Ljubljani. Če se ne motim, ima tudi občina Beltinci nekaj vasi, ki jih lahko poplavi reka Mura

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.05.2014 ob 9:25 POHVALA ORGANIZATORJEM gost

      fidlboy - tudi po poplavah, ki so prizadele dele Slovenije so se organizirale razne dobrodelne akcije. Če bi bil pripravljen pomagati jih prav gotovo ne bi preslišal. Tako množične akcije kot so sedaj pa niso bile potrebne ker hvala Bogu niso bile takih razsežnosti. Tudi po žledu smo pomagali, seveda tisti, ki smo želeli pomagati. Tudi za malice otrok smo lahko darovali. Dobrodelne organizacije kot so Karitas, Rdeči križ, Anina zvezdica vedno sprejemajo pomoč za naše državljane. Akcij je veliko samo voljo da pomagaš človeku moraš imeti in ne glede na to katere narodnosti ali vere je.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.