https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Oče dveh otrok iz Beltincev izginil v Muri

06.06.2014 ob 8:30  

Na reki Muri v ostrem zavoju v bližini hrvaškega kraja Novakovec se je včeraj popoldne prevrnilo plovilo, v katerem je bilo šest članov posadke iz Beltincev in okolice.


 Po poročanju hrvaških medijev se je petim uspelo rešiti, eden pa je izginil v vodi. Slovenska novice poročajo, da so med svojci iz Beltincev neuradno izvedeli, da je pogrešan 51-letni Igor Rous iz Beltincev, sicer oče dvojčkov. Oba, fant in dekle, sta študenta.

Foto: Međimurske novine

Morda se je rešil sam

Kot je povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Medžimurske, Krunoslav Gosarić, se je nesreča zgodila včeraj ob 14.20. »V ostrem zavoju se je prevrnil čoln, na katerem je bila šestčlanska ekipa iz Slovenije. Petim od njih je uspelo priplavati na brežino, eden pa je izginil v vodi, zato zdaj poteka obsežna iskalna akcija, v kateri sodelujejo policisti, gasilci in potapljači. Obstaja možnost, da se je pogrešani slovenski državljan, letnik 1963, sam rešil kje na hrvaški ali madžarski obali reke Mure,« je povedal Gosarić.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.