https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2014

Picerija »Zvezda Beltinci«

Beltinci, 27.6.2014  

Obiskali smo teraso picerije »Zvezda Beltinci«, kjer nam je  vodja lokala Darko Brišar  predstavil njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa sprejme od 70 do 80 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in katerega jih zaprete?

Teraso imamo odprto skozi celo leto, drugače pa se začne dogajanje na terasi od začetka aprila do konca jeseni, pozimi pa so na naši terasi bolj kadilci.

Ali se lahko vaši gostje na vaši terasi tudi najejo, posladkajo s slaščicami in ohladijo s sladoledom ter mrzlo pijačo? …. So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe?

Gostje se lahko na naši terasi tudi najejo, saj imamo zelo veliko ponudbo, sladoled, domače sadne kupe, sladice v zimskem času, pice ... Posebnost so tudi kakšni koktajli v vročih dneh.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi?

Do sedaj še tega nismo prakticirali, drugače pa je naša terasa dovolj velika in primerna.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa (oz. je drugačna/posebna od okoliških teras)?

Je dokaj moderen stil, lepa, prijetna in hladna.

Kaj vse se dogaja na vaši terasi? Prirejate dogodke? Kako privabite goste?

Ob večjih športnih dogodkih imamo televizor za spremljanje tekem, pripravljamo tudi razne partyje …

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Dosedanjim se priporočamo še naprej in naj se pri nas prijetno počutijo. Nove goste pa vabimo na našo teraso in naj se sami prepričajo o naši ponudbi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Terasa, ki bo zmagala po vašem glasovanju in s strani strokovne komisije, bo prejela priznanje in naziv IN terasa Pomurja 2014, zaključno zabavo ter Radenskine pijače v vrednosti 300 evrov.

Glasovanje se bo pričelo po predstavitvi vseh sodelujočih teras.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.