https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

12. GOMILIČKA NOČ

Kdaj: Sobota, 28.06.2014 ob 20:00

Kje: Gomilice, GOMILICE VAŠKO-GASILSKI DOM

Vse so ceste levo, desno......vse vodijo v soboto, 28.6. na eno mesto......v Gomilice k Vaško-gasilskemu domu, kjer se bo ob 20.00 uri pričela tradicionalna 12. Gomilička noč. Na Gomilički noči nikoli ne zmanjka jedače, pijače in pa seveda dobre volje......za zibanje v ritmih bo poskrbel ansambel Zlatih šest, z dobrotami pa vas bo razvajal Car-žar, poskrbeli bomo tudi za najmlajše obiskovalce, pripravljamo bogat srečelov. Prireditev bo pod velikim šotorom. ...Vsi smo mladi, ne prestari in za fešto smo ta pravi.... Vabi vas Mladinsko društvo Sunčenca Gomilica! Vstopnine ni!
 
 
 
 
 
 
 
 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.