https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2014

»Kava bar Kapela«

30.7.2014  

Obiskali smo teraso lokala »Kava bar Kapela«, kjer nam je šefica bara Vanja Vukovič predstavila njihovo teraso in ponudbo.


Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in kdaj jih zaprete?

Vrata naše terase sploh ne zapiramo, saj je del terase pod zavetjem, zato je odprta tudi čez zimo. Poskrbimo pa, da tudi v zimskih časih nudimo našim gostom ugodje na terasi. Naša terasa pa na polno zaživi nekje v začetku aprila oziroma ob prvih sončnih žarkih.

Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa lahko sprejme od 50 do 60 gostov, ki pa dobijo pravo naravno senco.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Zadnje čase se zelo dobro prodajajo vode Radenske, predvsem Oaza, Radenska IN in ostali mrzli napitki. Opažamo pa, da gostje vedno bolj posegajo po brezalkoholnih napitkih.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi ali prirejate tudi kakšne druge dogodke?

Dogodke prirejamo v manjših oblikah, saj nam naša zakonodaja ne omogoča večjih zabav, prav tako bi bili stroški takih zabav preveliki, posledično tudi kazni. Trudimo pa se, da bi naše goste čimbolj razveselili in razvajali. Prirejamo pa kakšne manjše zabave, raznovrstne akcije npr. kave in brezalkoholne pijače. Na terasi si je možno ogledati tudi prenose športnih tekem.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa?

Naša terasa nudi močno naravno senco vinske trte, zato je tudi pri 40 stopinjah možno na naši terasi v miru posedeti in se okrepčati s kakšno pijačo, saj je takšna naravna senca kot jo imamo mi, edina senca, ki jo sonce ne prebije. To je tudi največja prednost naše terase v teh vročih poletnih dneh. Posebnost naše terase pa so tudi gugalniki.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Da so zmeraj vsi dobrodošli, da jih prijazno sprejmemo in z njimi "počvekamo" kakšno besedo, saj se prijaznost vedno obrestuje in naši gostje se zato vedno znova radi vračajo k nam. 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Terasa, ki bo zmagala po vašem glasovanju in s strani strokovne komisije, bo prejela priznanje in naziv IN terasa Pomurja 2014, zaključno zabavo ter Radenskine pijače v vrednosti 300 evrov.

Glasovanje se bo pričelo po predstavitvi vseh sodelujočih teras.