https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2014

»Kavarna Vogler« Cankova

18.8.2014  

Obiskali smo teraso »Kavarne Vogler« Cankova, kjer nam je šefica Anita Kakaš predstavila njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Čez leto imamo na voljo 50 sedišč, kar se v poletnih mesecih in predvsem ob posebnih priložnostih lahko razširi do kapacitete maksimalno 200 oseb.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in kdaj jih zaprete?

Terasa je odprta celo leto, s tem da se od meseca marca do meseca oktobra razširi čez celotno pergolo obdano z okrasno trto in mogočnim stoletnim divjim kostanjem.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Nudimo klasično ponudbo osvežilnih pijač in napitkov iz kave. Predvsem so popularne »akcije« s kavo. Poletna ponudba pa je osvežena s točeno pijačo na zunanjem šanku in iz kleti. Za sladkosnede je poskrbljeno s sladoledi, ledeno kavo in ledeno čokolado. V zimskih mesecih pa se gostje lahko okrepčajo še z vročo ponudbo: raznovrstna vroča čokolada in vroče sadje,  ki vam ga postrežejo tudi v terasnem delu ogrevanem z grelcem.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi?

V poletnih mesecih se prirejajo zabave z dj-em na letni terasi. Priložnostno pa se je mogoče tudi zavrteti ob živi glasbi.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa?

Ambient je odmaknjen od glavne ceste, kar omogoča mirno uživanje v pijačah in drugih napitkih. Obdanost z mogočno stavbo in stoletnim kostanjem pa omogoča senco čez cel dan, tudi v najbolj vročih dnevih. Odmaknjenost od prometa pa ponuja varno igro za najmlajše ob igralih, ki so tik ob zaključku terase.

Zraven terase je na novo obnovljena in opremljena turistična pisarna občine z informacijami, računalnikom in podatki o Krajinskem parku Goričko. Ob sobotah pa se ob vhodu na teraso prireja kmečka tržnica, ki s stojnicami ponuja izdelke kmečke in rokodelske obrti.

Kaj vse se dogaja na vaši terasi?

Mogočnost terase omogoča, sedaj v tem času ogled nogometnega prvenstva preko projektorja in platna. Prirejamo zabave z dj-jem na terasi, svoje mesto pa najdejo tudi zaključene družbe. V sodelovanju z občino, lokalnimi društvi in posameznimi entuziasti, pa se na razširjeni terasi, tudi ob zaprtju notranjega parkirišča prirejajo sprejemi in prireditve za obiskovalce občine in obiskovalce razstav likovnih del in drugih kulturnih dejavnosti pod okriljem Kavarne Vogler in Petra Obala.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Vsem dosedanjim gostom se zahvaljujemo za obisk in predlagamo, da naj še druge svoje prijatelje povabijo v prijeten ambient.

Terasa, ki bo zmagala po vašem glasovanju in s strani strokovne komisije, bo prejela priznanje in naziv IN terasa Pomurja 2014, zaključno zabavo ter Radenskine pijače v vrednosti 300 evrov.

Glasovanje se bo pričelo po predstavitvi vseh sodelujočih teras.

Več fotografij v  spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija