https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zmagovalec Svetovnega prvenstva v dvojnem ultra triatlonu v Bakovcih je Anglež Winn-Smith

Bakovci, 23.08.2014 ob 13:00  

Potem ko so tekmovalci ene največjih preizkušenj v plavanju, teku in kolesarjenju včeraj zaključili s plavanjem, so se podali na kolesa, kolesarjenje se je zaključilo ob 07.00 uri zjutraj in nadaljujejo s tekom. Prvi je v cilj prispel že malo pred deveto uro v soboto zjutraj Anglež Winn-Smith.

Po 7,6 km plavanja, 360 km kolesarjenja in 84,4 km teka je v soboto malo pred deveto uro prispel na cilj Svetovnega prvenstva v dvojnem ultra triatlonu Anglež  Winn-Smith Matthew s časom 20:47:22.40. V cilju se je zahvalil za vso pomoč in podporo svoji ženi, v Bakovcih in Sloveniji pa je prvič. Na vprašanje, kaj bo sedaj prvo naredil, pa je odgovoril, da bo šel na pivo in sladoled. V cilj je do 12.00 uri prispelo še 6 tekmovalcev. Ostali pa še tekmovanje nadaljujejo, kolesarjenje je bilo zaključeno v soboto ob 07.00 uri, tek pa traja vse do 22.00 ure zvečer. Številni obiskovalci in domačini pa še spodbujajo naša dva tekmovalca, Dušana in Iztoka Fisterja.

Čez dan se bodo v triatlonu pomerili še vojska, policija, otroci in vsi, ki ga želijo preizkusiti. Zvečer pa bo svečana razglasitev rezultatov, podelitev priznanj in pokalov ter zabava s skupino Blue Planet.

Rezultati Svetovnega prvenstva v dvojnem ultra triatlonu 2014 Bakovci:

1. mesto: Winn-Smith Matthew (Anglija), skupni čas: 20:47:22.40

2. mesto: Widmer Richard (Nemčija), skupni čas:21:50:19.65

3. mesto: Suran Kamil (Češka), skupni čas: 22:25:10.55

 

V spodnji galeriji si lahko ogledate fotografije iz včerajšnjega kolesarjenja, Oplovega nočnega teka in današnjega teka triatloncev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.