https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jenamena sobotno dogajanje v Črenšovcih (2. del)

Črenšovci, 25.08.2014 ob 12:30  

Po dopoldanskih športnih aktivnostih, druženju upokojencev, olimpijadi in predstavitvi stojnic, se je v Črenšovcih v soboto odvijalo Jenamena vlečenje vrvi, ki mu je sledila podelitev nagrad in priznanj najboljšim udeležencev v različnih disciplinah. Zvečer se je zgodila veselica z Okroglimi muzikanti, dogajanje pa je bilo tudi sicer pestro.

Velik del fotografij smo objavili že včeraj, utrinke drugega dela pa si oglejte v spodnji galeriji.

Ne spreglejte tudi galerij preostalega sobotnega dogajanja na Jenamena festu:

FOTO: Jenamena sobotno dogajanje v Črenšovcih (1. del)

FOTO: Mokra zabava z Okroglimi muzikanti v Črenšovcih

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2014 ob 16:00 franc gost

      Nevem zakaj je potrebno toliko dni tega norenja.Me zanima kolko so ti organizatori zasluzili.Brez veze je vse to pa povrh se ksenki nejso meli nic za jest in niti pijace nic ksenki.Sem zelo razocaran.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2014 ob 16:22 gost

      FRANC ka tij motaš či nemaš pojma od koj se ide.Ka bi te tij rad cejli večer jo pa pil kšenki ajaj Ve pa či ti žau bilau portošiti evro ka te hodiš ta JENAMENA ZAKON JENAMENALNI STE BILIJ

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.08.2014 ob 7:29 Micka gost

      Mene pa je motilo, da ne premorejo še enega voditelja. No včasih je imel sodelavko, ki pa jo je popolnoma zasenčil. Več je dosaden kak Geza, kriči kak sraka, polna ušesa ga imamo vsi, ki smo bili pogosti obiskovalci. Vodil je vse prireditve - žal za vse njegov način izražanja in njegovo kričanje ni primerno. Besede je včasih tudi potrebno izbirati in ton glasu prilagoditi. Pa tista njegova pesem, joj groza. Izgledalo je kak da bi fest bil njegov. Toliko v razmislek organizatorju.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.08.2014 ob 7:44 Igor gost

      Vsi ka so delali od jutra do noči so delali zastonj, se trudili. Vsak, ki je kakorkoli sodeloval pri igrah, na stojnicah ali kakorkoli, so dobili bone za hrano in pijačo. Pravtako je bilo poskrbljeno za brezplačno pogostitev med tednom, vsakič po kulturnem programu. Tako da Franc dragi, bi prišel tudi na kulturne dogodke ali bi pa se porino v kero ekipo magari pa bi tudi kšenki jo pa pul če si že tak želen. Jes san bil vsaki den tan, znan ka so vsi dobri lidje delali zabadaf, vsaki je probal napraviti najboljše, zato čestitke organizatorjem in vsem ki so kakorkoli sodelovali.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.08.2014 ob 9:05 robi gost

      Damijan, vino ti je za kurac! Sladko fuj!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.08.2014 ob 9:43 Janči gost

      Edni so delali zabadaf, edni su se pa znajšli pa su svoje vino v promet spravili. Nej važno či je bilo dobro, glavno ka je mahno - čerensoski geza.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.08.2014 ob 10:11 gost

      Murkof Geza

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.08.2014 ob 10:54 Mikica gost

      Faušarija na višku :)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.08.2014 ob 15:20 leypi gost

      ali ste budale ka šinfate nekoga što se trudi pa dela cejle dneve pa nočij ka vij edni bedaki idete samo telko ta ka slabo luč mečete na dobre lidij.Janči ka si fauš ka si nej tij vijna tržo. Favšarija -blagi izraz. Damjan saka ti čast za opravleno delo.Tudi vsi prsti so nej vednaki pa tudi vsi lidje nej.JENAMENA PA JE ITAK ZAKON

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.