https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2014

Jasmina Njivar IN natakarica Pomurja 2014

25.9.2014  

Pomurec.com je v sodelovanju z Radensko in turistično agencijo Kompas Pomurje v mesecu juniju, juliju in avgustu predstavil 30 IN natakarjev in natakaric Pomurja. Po izboru glasovanja in strokovne žirije je zmagovalka za IN natakarico Pomurja Jasmina Njivar iz Teksas bara v Svetem Juriju ob Ščavnici.


Jasmina je v Teksas baru zaposlena že deset let in svoje goste vedno postreže s prijaznostjo, nasmeškom in dobro, kvalitetno ter hitro postrežbo. Pravi, da je vedno nasmejana, prijazna in nikoli slabe volje. »Nagrade nisem pričakovala in menim, da si nagrado zasluži celotni kolektiv Teksas bara, saj že deset let dobro delamo in se trudimo«. Teksas bar slovi tudi po svojem gostoljubju, prijaznem in ustrežljivem kolektivu, ki se trudi za svoje goste pripraviti vedno nekaj novega, jih vedno znova presenečati in razvajati. Da sledijo času, so dokazali tudi s tem, da svojim gostom z veseljem postrežejo pijačo Radensko IN.

Jasmina si je z zmago prislužila enotedensko razvajanje za dve osebi v Grčiji na otoku Kreta. Zmagovalki čestitamo in upamo, da bo na sončni Kreti zelo uživala.

    Fotogalerija