https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Delavnica: Zdrava hrbtenica

Kdaj: Sobota, 25.10.2014 ob 9:00

Kje: Murska Sobota, PIŠK Murska Sobota

Hrbtenica je drevo življenja, kar nam že sama beseda pove, da je temelj telesa od katerega je odvisno nadaljno življenje in začetek vsega. Gibljivost in pretočnost hrbtenice nam zagotavlja zdravo, čustveno osvobojeno in zadovoljno življenje. Bolečine v hrbtenici so v sodobnem svetu ena izmed najpogostejših tegob, ki nam grenijo življenje. Na delavnici si bomo pogledali, kaj so vzroki za nastanek bolečin v hrbtenici, kateri organi so udeleženi v procesu in katera čustva gojite in zadržujete v sebi, da do tega stanja pride. Delali bomo vaje iz kitajske vadbe Qi Gonga in Tai chi-ja, ki sproščajo napetost na določenem delu hrbtenice in ustvarjajo pretočnost in cirkulacijo tega predela. Sledijo posebne vaje, ki krepijo majhne mišiče ob hrbtenici, ter nam zagotavljajo trdno uporo. Znanje bomo podkrepili s prehrano, terapevtskimi akupresurnimi točkami, ki sproščajo bolečine – odpravljajo blokade, ter zdravijo hrbtenico. Na koncu bomo naredili metodo sproščanja in dihanja (samozdravilna metoda), kar bo pika na i našemu druženju. Predstavljajte si kot slap vode, ki odnese vse kar stagnira. Delavnica je primerna za vse, ki imate kakršnekoli težave s hrbtenico. Vsak bo delal vaje po svojih zmožnostih in omejitvah, da bomo na koncu vsi zadovoljni in prerojeni. Poteka od 9. do 13. ure.

S seboj potrebujete: podlogo za ležanje, blazinico za lažje sedenje, koco, da se ne ohladite med ležanjem, steklenico vode.
 
Prispevek:
30,00 EUR prijave do petka 24. oktobra 2014 

40,00 EUR za prijave po tem datumu 
 
Za prijave in več informacij sem vam z veseljem na voljo:
maja.kosmacin@gmail.com, 041/472-781

Berete me lahko tudi na facebooku (članki, delavnice, vabila):
http://www.facebook.com/pages/V-objemu-modrosti/121210841404402?ref=ts&fref=ts

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.