https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

2. ADVENTNA RAZSTAVA V SOJU LUČK V VRTNEM CENTRU KURBUS!

Kdaj: Sreda, 03.12.2014 ob 7:00

Kje: Mele, V VRTNEM CENTRU KURBUS, Mele

Vabimo, da se sprehodite po ZASNEŽENI POKRAJINI, kjer se pod težo snega šibijo veje dreves in v snegu vidijo sledi živali. Dovolite, da vas v svoj objem ujame ledena kraljična.

Skupaj z njo oddrvite s sankami po klancu do koče, vstopite in se za trenutek ozrite skozi okno. Nato naj vas POT popelje skozi GOZD, kjer vas pozdravita zvita lisička in igrivi jež. S polno košaro jesenskih plodov se odpravite DOMOV. Za trenutek posedite ob peči in v mislih odtavajte v preteklost – v otroštvo, kajti spet prihaja čas veselja in praznovanja v krogu družine. Naj se vam ob pogledu na BOŽIČKOVO DOMOVANJE nariše nasmeh na obraz, saj Božiček pripravlja darila za vse in se odpravlja na dolgo pot. Naj bo letos BOŽIČ IGRIV in PISAN tako kot se konča naš sprehod po razstavi.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.