https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Rokometaši Pomurja jesenski del zaključili z zmago

16.12.2014  

Igralci Pomurja so se iz gostovanja v Kočevju, kjer je v letošnji sezoni samo Rudar premagal domače igralce, vrnili z zasluženo zmago. Boljši so bili od domače ekipe Grča Kočevje, ki so jo premagali z rezultatom 30:34 (15:17).


Na začetku tekme smo spremljali izenačeno tekmo, kjer so do 3:3 vodili gostje iz Murske Sobote, nato so domači povedli s 6:3. Zadnji izenačen rezultat v prvem polčasu je bil pri 8:8, ko je sledilo obdobje boljše igre Pomurja, ki so povedli z 9:14 in 10:15. Do konca polčasa so igralci Pomurja naredili preveč tehničnih napak, da bi se oddaljili, kar so domači izkoristili in ob polčasu znižali izid na 15:17. Pri domačih sta 13 od 15 zadetkov v prvem polčasu dosegla Knaus (7 zadetkov) in Jelenovič (6 zadetkov).



V začetku 2. polčasa smo ponovno videli izenačeno igro, kar je privedlo do zadnjega izenačenja na tekmi (19:19). Sledilo je obdobje igre, kjer so gostje vodili, vendar se nikakor niso mogli odlepiti. Večinoma so vodili na 2, 3 zadetke. Prvič so gostje za 4 zadetke povedli pri rezultatu 23:27, ampak žilavi igralci Kočevja se niso predali in vedno znova nižali zaostanek. Od rezultata 26:30 naprej pa gostje niso dopustili, da bi se domači približali na manj kot -3. V 57. minuti so igralci Pomurja povedli za 5 (29:34) in zmagovalec je bil znan. Do konca tekme so domači samo še znižali na končni izid 30:34.

Pomurje je ponovno igralo solidno obrambo. Krajnc je ponovno odlično opravil delo v vratih. Z igro v napadu je potrebno pohvaliti Petraša, ki je dosegel 10 zadetkov (4/5 iz 7m) in Kozelj Mitjo, ki je dosegel 7 zadetkov iz igre. Tudi Hedl in Gregorec sta se dobro odrezala.
Pomurje je jesenski del končalo na 4. mestu z 11. točkami. Za 3 točke zaostajajo za 2. mestom, ki vodi v višji rang tekmovanja.

RK Pomurje: Petraš David 10, Kozelj Mitja 7, Hedl Jernej 5, Gregorec gregor 5, Kreft Robi 3, Kozelj Vasja 3, Makovec Bojan 1, Pintarič Aleš, Krajnc Klemen, Kous Marko, Svetec Aleš, Šavel Matej, Ščavničar Jani, Gorjup Denis in Raj Primož.

RK Grča Kočevje: Jelenovič Rok 10, Knavs Uroš 10, Kljun Luka 6, Šercer Borut 2, Kaplan Luka 1, Stefanišin Patrik 1, Jelenovič Žiga, Štefanič Adam, Osvald Bojan, Farič Matej, Pirc Rok, Railič Gregor, Golob Anže in Mrak Matej.

Izključitve: RK Grča Kočevje 18 minut, RK Pomurje 12 minut

7metrovke: RK Grča Kočevje 6/7, RK Pomurje 5/6

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.