https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

22-letna Prekmurka vseljena v hišo Big Brotherja

07.03.2015 ob 8:40  

Po nekajletnem zatišju se je sinoči na Kanalu A pričela nova sezona t.i. »največjega resničnostnega šova« Big Brother, kjer imamo Pomurci svojo predstavnico.


V dokaz, da ne obupa nad zastavljenimi cilji

22-letna Ana Mari Panker iz Veščice pri Murski Soboti pravi, da so ji v življenju najpomembnejše vrednote pravičnost, poštenost in vera, za katero pravi, da to ni le molitev, ampak veliko več. S sodelovanjem v šovu želi končno doseči svoje cilje, nad katerimi v življenju velikokrat obupa. Poudari pa, da nikoli ne gre preko svojih načel in vrednot in tako bo tudi v hiši Big Brother.

Kot je mlada študentka podjetništva in trženja, borka za pravice, ki se je v preteklosti tudi že predstavila na gledaliških odrih, pojasnila v svoji predstavitvi javnosti, se je v resničnostni šov Big Brother prijavila zato, ker v življenju velikokrat obupa nad cilji, ki si jih zada, in prav Big Brother je bil eden izmed ciljev, ki si jih je zadala: »Zato želim sedaj dokazati, da zmorem in se bom potrudila po najboljših močeh, da pridem do konca. Pomemben razlog, zakaj sem se še prijavila v Big Brotherja, pa je seveda, ker sem ponosna vernica katoliške vere in se tega ne sramujem. Drugim želim dokazati, da vera ni samo molitev, ampak veliko več!«

Foto: Facebook

Ne namerava se romantično zaplesti

Po vselitvi bo Ana Mari najbolj pogrešala družino, prijateljice, fanta in mobitel, romantično se »v hiši« ne namerava zapletati, za predčasno izselitev pa se bo odločila, v kolikor bi bile naloge in izzivi takšni, ki niso v skladu z njenimi načeli. Veseli se spoznavanja sostanovalcev, ne želi pa si hinavščine, laži, vzvišenosti in pametovanja. Kot je napovedala: »Vedno povem kar mislim, vendar se vedno potrudim, da povem na prijazen in ne nesramen način. Če pa prijazna beseda ne bo zalegla, bom povedala tudi tako kot si bo sostanovalec zaslužil.«

Tudi »v hiši« zvesta prekmurskemu narečju

Ob vstopu pa je mlada Pomurka napovedala, da se ne namerava prilagajati v smislu narečne govorice, zato bo »v hiši« ves čas govorila v svojem prekmurskem jeziku.

V Big Brotherju med »reveži«

Tudi letošnji Big Brother je stanovalce razslojil v revni in luksuzni del, pri čemer je simpatična Sobočanka pristala v revnejšem delu. Dogajanje »v hiši« lahko vsak večer ob 20.00 spremljate na Kanalu A.

Vir: 24ur.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.