https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Spremenjen prometni režim v Ljutomeru

Ljutomer, 07.04.2015 ob 13:00  

Za potrebe dokončanja nadvoza in priključitve na obstoječo cesto, bo v Ljutomeru od danes, 7. aprila, pa vse do 26. aprila popolna zapora Kolodvorske ulice.


V Ljutomeru od lanskega maja poteka, v sklopu projekta rekonstrukcije, elektrifikacije in nadgradnje železniške proge Pragersko – Hodoš, ter posodobitve nivojskih prehodov in izvedbe podhodov na železniških progah,  gradnja nadvoza in podvoza.

Zaradi gradnje nadvoza in podvoza je promet od tedaj nekoliko oviran. Pri nadvozu je do zdaj potekal obvoz po Soboški cesti. Od danes naprej pa vožnja po prvotnem obvozu ni več dovoljena, saj je za dokončanje nadvoza in priključitve na obstoječo cesto potrebna popolna zapora.

Od danes pa do 26. aprila veljata nova obvoza:

- za tovorna vozila: Ljutomer - Stročja vas - Razkrižje - Srednja Bistrica - Črenšovci - Beltinci - Lipovci - Križevci pri Ljutomeru - Ljutomer, v obe smeri

- za osebna vozila: Ljutomer - Cezanjevci - Branoslavci - Grabe - Lukavci - Boreci in obratno


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2015 ob 18:51 gost

      Cestna zapora ???Na sliki pa se vijdi kak JARČEK roke v žep držij , nej ka bi delalč !!!! sramota

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.04.2015 ob 8:40 napačna urbanizacija gost

      Vsi ti nadvozi in podvozi so ena velika sramota za Ljutomer. Ko se take objekte umešča v prostor mora obvezno sodelovati lokalna skupnost. Občina na čelu z županom je branitelj interesa občanov in občine. Taki objekti se postavljajo za dobrih 50 let. V Ljutomeru so Železnice lahko počele, kar jim je bila volja. Projektanti so se lahko izživljali in stresali svoje večkrat nore zamisli v Ljutomerski prostor. Tudi uničenje, ki bo ostalo za izvajalci del, bo leta in leta nosila občina in občani. Sramota, kakšno županjo imamo v Ljutomeru.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.04.2015 ob 12:56 hanzek gost

      TIJ , MOJ PREDHODNIK , PA RES NIMAŠ POJMA O INFRASTRUKTURI IN NJENI UREDITVI !!!!! Malo si poglej druge kraje in mesta !

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.04.2015 ob 21:10 jjanezek gost

        hanzek maš ma nemaš prav , malo je enomo vujšlo malo pa drugomi , nadzor pa je svojih pejnez tudi vrejden , partijec "vlačič" jim je dal mandat po najdražje zgrajenih cestaj da bodo delali še železnice , spremenili so se le malo tako da so menjali ime firme , svoj žegen pa je najbolj dodal olgicin predodnik , ka se zdaj v parlamentarnoj menzi krmi , doma pa je štalo doj zapro !

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.04.2015 ob 14:26 pomurc gost

      Enim pa res nič ne paše. Ko se nič ne dela v občini je vse narobe, zdaj ko se končno nekaj dela, pa je spet vse narobe. Ta nadvoz je nekaj najbojšega za Lotmerk, končno bode konec kilometrskih kolon ob zaprtih zapornicah.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.04.2015 ob 9:10 gradbinec gost

        Se vidi, da imaš kratko pamet. Take potem lahko politiki jahajo koliko hočejo. Očitno ti je pomembno samo, da se dela. Očitno ti je pomemben rezultat na koncu, da ne bo kolon. Pozabljaš na dejstvo, da vsak objekt pomeni poseg v prostor. Tako veliki posegi pustijo posledice tudi na drugi infrastrukturi. Nihče ne pravi, da se ne bi delalo. Nihče ni proti temu, da se uredi promet, da ne bo čakanja. Gre za to, da se vsak tak velik poseg najprej predstavi ljudem, ki tam živijo in se ga umesti v prostor, ki je najbolj optimalen in sprejemljiv. Tam, kjer se pametni zraven sedejo se tudi dogovorijo. kdo, kako in kdaj bo saniral vso nastalo škodo, ki seveda ob gradnjah takih objektov nastane. Tudi nek pameten obvoz se postavi. Vprašaj koga, zakaj je občina nasprotovala obvozu mimo tovarne KRKA? V kolikor bi šel obvoz tam, ne bi ljudje na Soboški cesti toliko pretrpeli, kot so. Tudi sedaj se nebi vozilo po vaseh druge občine in tam ljudem povzročalo probleme. Eni res ne vidite dalje od svojega nosa. Vsaka zadeva je kompleksna in kot takšno jo je potrebno reševati. V dobro vseh deležnikov.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.04.2015 ob 16:25 TexViler gost

      Fala Bogi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.04.2015 ob 17:03 robi gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.04.2015 ob 17:06 Robi gost

      Ljutomer nuca obvoznico kak ormož

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.04.2015 ob 20:35 ŠKANDAL gost

      Nekateri občani se javno hvalijo, da imajo dovolilnice za prehod skozi zaporo po poti za interventna vozila. Dovolilnice naj bi izdala ljutomerska občina. V kolikor je to res se očitno tudi na tak način z odprtim srcem loči občane na moje in rajo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.04.2015 ob 17:55 domačin gost

      Pomurec , pa Hanzek, za vaju lahko povem , da se razumeta v posel!! Ostali vsi ste daleč od realnega.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.