https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Dobra vijest

19.4.2015  

Čovjek imao saobraćajku i ostao bez penisa. Kaže mu doktor:

"Sretni ste da vam je sve ostalo OK, ali vam je otkinut penis. Dobra je vijest da današnja medicina omogućava da vam napravimo nov penis, i čak možete da birate dužinu. Od osiguranja vam zbog povreda sleduje oko 5000 Eura, pa možete sebi da priuštite tu plastičnu operaciju. Ali, pošto će to direktno uticati na vašu ženu, trebalo bi sa njom da porazgovarate o dužini. Ako bude prevelik, možda joj neće štimati, a ako bude premalen, možda će biti razočarana. Stoga porazgovarajte sa njom pa ćete mi sutra javiti."

Sutradan dolazi doktor u sobu i pita ga:

"Jeste li razgovarali sa ženom?"

Kaže ovaj:

"Jesam."

"I, šta ste odlučili?", pita doktor.

Odgovara pacijent:

"Odlučili smo se za italijanske pločice u kupatilu i novu veš mašinu!"

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.