https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Družinsko potepanje po Costa Rici

Kdaj: Četrtek, 21.05.2015 ob 18:00

Kje: Lendava, SOFIJA

Lučka, Petr in Bistra nas bodo popeljali na zanimivo in vznemirljivo potovanje po Costa Rici, deželi vulkanov, božanskega sadja in naravnih lepot. “Costa Rica” pomeni bogata obala in že Krištof Kolumb je vedel, kako poimenovati ta neoskrunjen raj na našem planetu, kjer se prepletajo različne pokrajine, mikroklime, čudovita flora in favna,... V to eksotično deželo sta se Lučka in Petr odpravila s takrat eno in pol leto staro hčerkico Bistro. Predstavila nam bosta, kaj pomeni 3 mesece potovati z otrokom skoraj brez denarja po neoskrunjenem raju. Pridružite se nam na predavanju in pokukajte v to čudovito Srednje Ameriško državo, ki ima najbolj cvetoč eko-turizem na svetu, nima vojske in nam je lahko vsem v navdih …

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.