https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Odbojka na mivki - KORONG

Kdaj: Sobota, 27.06.2015 ob 9:00

Kje: Krog, Murska ulica Krog, naproti AP

Korong Beach Club tudi letos prireja turnir v odbojki na mivki. Odločili smo se da letos organiziramo dvodnevni turnir na katerem se bodo pomerile MOŠKE ter ŽENSKE DVOJKE! Tekmovanje se bo začelo 27.6.2015 zjutraj ob 9:00 uri ter bo potekalo skozi celoten dan! 27.6 se igrajo MOŠKE dvojke! 28.6 se igrajo ŽENSKE dvojke! Vse igralke in igralce kateri bi se radi preizkusili na letošnjem turnirju naprošamo da se prijavite preko zasebnega sporočila na facebook strani: Korong Beach Club ali pa na tel. številko 068 143 216(Blaž). Pripišite seveda ime ekipe ter oba člana! PRIJAVE SPREJEMAMO DO 24.6! Prijavnina: 20€ na ekipo Nagrade: 1.mesto 50% od prijavnin+sponzorska sredstva 2.mesto 35% od pijavnin+sponzorska sredstva 3.mesto 15% od prijavnin+sponzorska sredstva Za jedačo in pijačo poskrbljeno :)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.