https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Kino pod zvezdami: MOJ ATA, SOCIALISTIČNI KULAK

Kdaj: Sreda, 08.07.2015 ob 22:00

Kje: Radenci, Rekreakcija, Radgonska cesta 10, 9252 Radenci

Mladinsko društvo Vrelec Radenci v okviru dogodka Rekreakcija & Radenska noč 2015 organizira KINO POD ZVEZDAMI! 

V sredo, 8. julija, bomo drugi dan kina pod zvezdami počastili s predvajanjem enega najboljših slovenskih filmov, ki prikazuje obdobje po 2. svetovni vojni ter vse ideološke, politične in osebne krize, ki so se dogajale v družbi in v glavah ljudi. Ogled filma je brezplačen, s seboj pa lahko prinesete blazine, odeje, rjuhe, šotore, kresničke ali pa kvašene potičke - karkoli se vam zdi, da bo vaš kino pod zvezdami naredilo še bolj romantičen. Začnemo ob 22:00! Satira in politična farsa Moj ata, socialistični kulak je delo režiserja Matjaža Klopčiča, ki je scenarij napisal po knjižni predlogi istoimenskega dela Toneta Partljiča, slovenskega pisatelja in dramatika iz Pesnice pri Mariboru. Prav za njegovo delo Moj ata, socialistični kulak velja dejstvo, da je to v bistvu Partljičevo avtobiografsko delo in da v knjigi malega Tinčeka predstavlja prav on kot otrok. "Zaj, ko je svoboda, moramo bit jako previdni, ker te za vsako napačno besedo lahko zaprejo!" (Tone Partljič - Moj ata, socialistični kulak) Poglej, kateri film bomo gledali en dan prej: https://www.facebook.com/events/389670827899909/ Celotedenski dogodek se zaključi z Radensko nočjo in dvema super koncertoma, nastopali bodo HLADNO PIVO in VLADO KRESLIN Z MALIMI BOGOVI! Tudi tukaj ni vstopnine! Preveri spodaj! https://www.facebook.com/events/493576967465200/
https://www.facebook.com/events/1421828164807827/

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.