https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tako je Podlunšek nad Pomurjem premetaval Petra Prevca

01.09.2015 ob 12:30  

Naš smučarsko skakalni as je rad v zraku.


Kot pravi, rad spremlja tudi kariero mojstra akrobatskega letenja Petra Podlunška, tekmovalca v prestižni svetovni seriji Red Bull Air Race. Ko je ta izvedel, da bi eden najboljših smučarjev skakalcev na svetu z veseljem sedel tudi v njegovo letalo, ga je povabil na polet, Prevc pa ni okleval.
 
 
"Ko enkrat glava ve, da ni nič narobe in da sediš trdno pripet v sedežu, potem se lahko sprostiš in uživaš tudi v premetavanju in močnih silah," je po poletu povedal smučarski skakalec, ki se pospešeno pripravlja na novo sezono na snegu in nad njim.
 
Foto: Samo Vidic (Redbull.com)
 
"Po njegovih reakcijah sodeč, mislim, da je užival. Upam, da mu bo šlo pri skokih še naprej tako dobro, kot mu je šlo v prejšnjih sezonah, boljši je že težko," je dodal Peter Podlunšek, ki ga kmalu čaka že naslednja postaja svetovne serije v Avstriji. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2015 ob 13:12 ho gost

      Čüdno kelko pejnez je šlo za reklamo Podlunški za propagejranje Pomurja turistov pa od niked .Pa za Muzo od Bröncove so pravili ka de dosta turistov pa nika od toga .

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2015 ob 14:14 gost

      če san pa ges tan bil pa je cejle vikend puno avtojov tan bilo pa dogajalo se je. ti komentator pred menof pa nej na pamet mangup eden

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2015 ob 16:04 febo gost

      - (14:14....... puno gostov ka so bilij v sosednjoj gostilni .ne psmetüj saroš

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.09.2015 ob 8:24 gost

      kOGA BRIGA TOTI LUKSUZ PODLUNŠKA...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.