https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Judoist Bogdan Lešnjak tretji na svetovnem veteranskem prvenstvu

24.9.2015  

Med veterani se je izvrstno izkazal glavni trener judo kluba iz Beltincev.


V ponedeljek je najstarejši tekmovalec in glavni trener Judo Kluba Beltinci Bogdan Lešnjak nastopil na svetovnem veteranskem prvenstvu 2015 v Amsterdamu na Nizozemskem. Tekmovanja, ki se odvija štiri dni, se je udeležilo preko 1200 tekmovalcev.

Bogdan je tekmoval v starostni skupini M3 (40-44 let) do 81 kg. V 1. kolu je premagal tekmovalca iz Francije Mohameda Benhaska, v 2. kolu je ugnal Eugena Simon iz Nemčije, v 3. kolu pa je izgubil proti Dimitryu Elagin iz Rusije (postal svetovni prvak do 81 kg).

Tako so se začele repasažne borbe. V 1. kolu repasažnih borb je Bogdan premagal tekmovalca Jeroma Da Ros iz Francije, v 2. kolu je z Wazzarijem premagal Carlosa Da Luiz Perreira iz Brazilije. Sledil je boj za 3. mesto, njegov nasprotnik je bil tekmovalec iz Italije Masimo Panico. Na koncu te borbe smo se tudi tokrat veselili Slovenci, saj je Bogdan premagal nasprotnika z Ipponom in s tem zasedel odlično 3. mesto na svetovnem veteranskem prvenstvu 2015. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2015 ob 12:12 pf& gost

      Dobro da ne preverjajo poživila !!!!!!!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2015 ob 20:03 Milan gost

      Bogdan,čestitke!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.09.2015 ob 12:09 rakičanec gost

      Beltinci imajo veterane dobre, Sobota pa otroški vrtec. V soboti so pregnani dobri starejši, ker prekašajo po znanju AL GADAFIJA! Otroški vrtec_ mladi še ne smejo misliti o starejših selekcijah.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.09.2015 ob 12:59 oroslan gost

      celi slovenski judo je brezvezen...ka mate od toga malo amatersko migate te pa morete v fabriko delat!O soboškon judoji pa škoda besed..prekmurec pa cigo st nigdar nej đudaša bila!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.