https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Peta obletnica Centra za starejše Murska Sobota

Murska Sobota, 22.12.2015 ob 8:40  

Včeraj so slavnostno obeležili peto obletnico delovanja Centra za starejše Murska Sobota. Ob tej priložnosti so pripravili krajši kulturni program, stanovalce pa je razveselil s svojim obiskom tudi Božiček.

 

S prvimi stanovalci je Center za starejše Murska Sobota, enota Doma starejših Rakičan zaživel 1. decembra 2010. S tem je Murska Sobota v neposredni bližini centra mesta pridobila pomembno zgradbo in ustanovo, ki je namenjena starejši populaciji. Pred tem je storitve oskrbe in varstva starejših ponujal predvsem Murski Soboti najbližji, Dom starejših Rakičan, ki se je k projektu – izgradnje doma v Murski Soboti -  investitorja Nepremičninskega sklada pokojninskega in invalidskega zavarovanja ter Mestne občine Murska Sobota, priključil kot izvajalec socialno varstvene storitve.

Ob peti obletnici so včeraj pripravili svečanost, ki so se je udeležili tudi župan MO Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek, zbrane pa sta nagovorila direktor Doma starejših Rakičan, Zoran Hoblaj in bivša direktorica Vijola Bertalanič.

V kulturnem programu je nastopil pevski zbor Žarek iz Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.