https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Dobrodelni nogometni turnir med VELIKANI SLOVENSKEGA ŠPORTA in znanimi POMURCI

Kdaj: Četrtek, 24.03.2016 ob 18:00

Kje: Murska Sobota, Osnovna šola III (dvorana)

Gostitelji, Mestna občina Murska Sobota in organizator Rotary klub Martjanci prirejajo velik in zanimiv humanitarni dogodek. Skupaj s športnim društvom OLIMPIKI (humanitarna organizacija za pomoč otrokom) bodo priredili nogometno tekmo med VELIKANI SLOVENSKEGA ŠPORTA in prepoznavnimi POMURCI.

Selektorja gostujoče ekipe sta Vili Ameršek in Andrej Stare. V ekipi bodo zaigrali: Zahovič, Dabanovič, Milič, Klemenčič, Kozmus, Šiljak, Pavlin, Tamše, Kardinar, Zavec, Milanič, Ulaga, Udovič in Vnuk.

Selektor Pomurcev bo dr. Robert Požonec, trenerja bosta Malačič in Koblencar. Ekipo sestavljajo: Vogrinčič, Gabor, Vrabelj, Cifer, Džurič, Kusek, Črnko, Gutalj, Bedo, Bukovec, Rogan, Herceg, Pal, Banotai, Topič,Korošec, Ružič, Podlesek,Markoja, Dominko in Jevšek.

Udeležbo na dogodku je potrdilo tudi več podpornikov in promotorjev iz slovenskega javnega življenja, športa, kulture, zabavne scene …

Vstop na prireditev je prost. Veseli pa bomo vsakega prostovoljnega prispevka, izkupiček katerega bo namenjen za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin na morju.

Ne zamudite velikega športnega in humanitarnega dogodka. Skupaj pomagajmo otrokom, ki nam bodo hvaležni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.