https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Imate pobudo? Predlagajte jo!

Kdaj: Četrtek, 09.06.2016 ob 18:00

Kje: Lendava, Prostori Zveze kulturnih društev Lendava

Nevladne organizacije iz Upravne enote Murska Sobota predlagajte pobudo za vašo občino! V ta namen vas sodelavci LRF za Pomurje v okviru projektnih aktivnosti Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja vabijo na srečanje, ki bo potekalo v četrtek, 9. junija 2016 ob 18. uri v prostorih Zveze kulturnih društev Lendava.

Nevladne organizacije so pomemben akter razvoja, kvalitetnega in družabnega življenja prebivalcev okolja v katerem delujejo. Prepoznavanje lokalnih potreb je zelo pomembno za vse, ki si prizadevajo za razvoj lokalne skupnost. Z namenom identifikacije potreb v lokalnem okolju vas vabimo na srečanje, kjer bo govora o tem kako ste zadovoljni z vključitvijo vašega društva v skupnost, kako sodelujete z ostalimi društvi in občino, delate stvari, pa jih zunanje okolje ne prepozna, kaj pogrešate, vas kakšni predpisi omejujejo? Ali pa imate zgolj samo kakšen primer dobre prakse, katerega želite predstaviti nam in vsem ostalim udeležencev srečanja. Pridobljene informacije bodo služile za identifikacijo potreb ter usmeritev aktivnosti projekta Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja v smer, ki je potrebna za izboljšanje vašega delovanja.

Prijave sprejemajo preko elektronske pošte na tadeja@lrf-pomurje.si ali preko telefona na številko 02 538 13 54.

Vljudno vabljeni!

Podrobnejše informacije o srečanju si preberite na spletni strani www.lrf-pomurje.si.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.