https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Skrito dvorišče – Mori & Jenner

Kdaj: Sobota, 27.08.2016 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, Pri Hranilnici prekmurskih dobrot

MORI & JENNER

Zasedba: Borut Mori – harmonika, Igmar Jenner – violina.

Kreativno sodelovanje izvrstnih glasbenikov se je začelo med študijem na Univerzi za glasbo v Gradcu. Zelo kmalu sta razvila lasten prepoznavni slog muziciranja, pri katerem sta prepletla zvočne tradicije z različnih koncev sveta in jim dodala osebno noto. Njuna glasba diha v posebnem sožitju pisane palete glasbenih zvrsti ter se spogleduje z jazzom. Leta 2009 sta posnela avtorsko zgoščenko Perunika, za katero sta prejela prestižno avstrijsko nagrado Austrian World Music Award. Ta jima je odprla pot na različne koncertne odre in festivale po Evropi. Izjemna tehnična dovršenost in uigranost ter eleganca in melanholična umirjenost dueta so zagotovilo za popolno koncertno doživetje.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.