https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

V 3 korakih do prebojne spremembe

Kdaj: Petek, 28.10.2016 ob 0:00

Kje: Murska Sobota, Okolica Murske Sobote

 
Ta dogodek je namenjen vsem tistim, ki si v življenju resnično želijo nekaj spremeniti, pa ne znajo narediti 3 enostavnih, vendar ključnih korakov na poti do te spremembe. Če ste med njimi, ne obupajte! Lahko se jih naučite! 

Prva priložnost bo že zadnji vikend v oktobru v okolici Murske Sobote – začetni ThetaHealing® seminar, na katerem se boste naučili izjemno učinkovite in uspešne tehnike, ki izkorišča duhovno filozofijo za izboljšanje in razvijanjem uma, telesa in duha.

Najprej boste spoznali, kako vaša napačna nezavedna prepričanja, programi, blokade ipd. vplivajo na vaše življenje in preprečujejo želene spremembe. Seveda se boste naučili, kako jih v theta stanju zavesti spremeniti oz. odpraviti. Naučili se boste odvajati od preteklih zvez ter odstranjevati nepotrebne zaobljube in zaprisege … Manifestiranje vedno vzbudi med udeleženci obilo zanimanja, enako tudi vprašanje, kako privabiti v svoje življenje sorodno dušo in kako pogledati v prihodnost. Številnim vajam za utrjevanje pridobljenega znanja bo posvečeno več kot 75 % časa! S pridobljenim znanjem boste lahko pomagali ne samo sebi, temveč tudi drugim. Nekaj primerov o izvedenih spremembah si poglejte na http://scientis.eu/results-case-studies/.

Seminar bo vodil Peter Kunc, ThetaHealing® učitelj, ki trdi, da je bil njegov vložek v učenje te tehnike njegova do sedaj najboljša investicija – investicija v sebe!

Podrobnosti o seminarju in prijave najdete tukaj

Pridite, bo zelo prijetno in neeeverjetno uspešno!
 
Termin: 28.-30. oktober 2016
 
Trajanje: 2,5 dni (petek 17-21, sobota in nedelja 9-17)
 
Lokacija: v okolici Murske Sobote
 
Organizator: Institut Scientis

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.