https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na decembrski dražbi na voljo tudi dve stanovanji v Lendavi

Lendava, 30.11.2016 ob 11:00  

Na decembrski dražbi se bo prodajalo 70 stanovanj. Kupite lahko kar nekaj stanovanj, ki se nahajajo na top lokacijah po Sloveniji, najcenejše pa je na voljo v Lendavi.


V Lendavi prodajajo kar dve stanovani iz stečaja družbe Montaža Lendava, za kateri se boste lahko potegovali na dražbi 8. decembra. Obe sta dvosobni stanovanji, in sicer merita 56,1 in 36,7 kvadratnih metrov. Večje stanovanje ima tudi balkon. Prodajali se bosta po izklicnih cenah 20 in 17 tišoč evrov.

Foto: Google maps

Za nepremičnine skupaj kot celota je izklicna cena 50.500 evrov. Če prodaja celote ne bo uspešna, se nadaljuje prodaja po posameznih enotah. Dražba oziroma rok za oddajo ponudb je 8. december do 11. ure. Podrobnosti o ponudbi najdete TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.