https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

BK Mladost uspešno na turnirju do 11 in 15 let

23.12.2016  

Mariborski badmintonski klub Branik je v nedeljo, 18.12., organiziral 2. turnir do 11 in 15 let, ki se ga je udeležilo veliko tekmovalcev iz lendavskega badmintonskega kluba Mladost.

 

V starostni kategoriji do 11 let so nastopali Vid Gabriel Lebar, Jakob Kiralj, Blaž Gönc, Rok Sekereš, Nikita Pešehonov, Iva Koša, Kaja Litrop, Tija Horvat, Zala Gabor in Hana Oletič. Pri fantih so se v glavni del tekmovanja posameznikov uvrstili Nikita Pešehonov, Jakob Kiralj in Vid Gabriel Lebar. Vsi so tekmovanje zaključili v četrtfinalu. Pri dekletih sta se v glavni del tekmovanja posameznic uvrstili Iva Koša in Kaja Litrop. Kaja je tekmovanje zaključila v četrtfinalu. Iva si je priborila finale, kjer pa je bila od nje boljša Anja Blazina (BK Ljubljana).

V kategoriji mešanih dvojic sta klub zastopala dva para, ki sta se uvrstila v glavni del turnirja. Kaja Litrop in Blaž Gönc sta tekmovanje zaključila na 5. mestu. Iva Koša in Jakob Kiralj pa sta uspešno premagala vse ovire do finala, kjer sta pa morala priznati premoč navezi Blazina/Trobec (BK Ljubljana).

V starostni kategoriji do 15 let so klub zastopali Anel Hac Györköš, David Gabor, Tameron Hranilovič in Kaja Škrban. Med posamezniki se je v glavni del tunirja uvrstil le Tameron Hranilovič, ki je svoj nastop zaključil na 5. mestu. Tudi Kaja je tako kot Tameron tekmovanje zaključila na 5. mestu.

V kategoriji mešanih dvojic sta skupaj igrala Kaja Škrban in Tameron Hranilovič, ki sta v četrfinalu morala priznati premoč navezi Kevo/Bizjak (BK Brežice in BK Medvode). Anel je združil moči s Špelo Alič (BK Olimpija), s katero sta se zavihtela na končno tretje mesto.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.