https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Tradicionalni novoletni pohod z baklami po občini Velika Polana

Kdaj: Ponedeljek, 02.01.2017 ob 16:00

Kje: Velika Polana, Velika Polana

 

Kolesarki klub BICIKLIN in Občina Velika Polana vse ljubitelje pohodništva vljudno vabita na tradicionalni novoletni pohod z baklami po občini Velika Polana, ki bo

v ponedeljek, 2. januarja 2017 ob 16. uri v Veliki Polani

Zbrali se bomo ob 16. uri na parkirišču pri OŠ Velika Polana, od koder bomo krenili na pot. Trasa, ki je dolga približno 4 km, ni zahtevna in je primerna za vse pohodnike.

Organizator bo vsem pohodnikom brezplačno zagotovil bakle, tople napitke na poti in manjšo zakusko na koncu poti.

Namesto startnine bomo pobirali prostovoljne prispevke.

Pohod bo v vsakem vremenu!

Vljudno vabljeni!

                               Kolesarski klub BICIKLIN in Občina Velika Polana

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.