https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Alternativna godba: Raketkanon

Kdaj: Petek, 03.02.2017 ob 22:00

Kje: Murska Sobota, MIKK

Alternativna godba: Raketkanon (Belgija)

Popravni izpit vse za tiste, ki ste marca v MIKK-u zamudili najboljši dogodek spomladanske koncertne sezone.

Raketkanon so belgijski četverec, ki vse glasneje poka po evropskih klubih in festivalih v veliko veselje fenov Jesus Lizard, At The Drive-In, Refused, Melvins in drugih večnih biserov hrupnega rocka, hkrati pa dajejo kontinentalni odgovor na mlajše hrupače tipa Metz ali Girl Band.

Raketkanon nastopijo brez milosti, šokirajo, zabavajo, odbijajo in privlačijo. Po izidu prvenca RKTKN#1 so razturavali po odrih po vsej Evropi, julija 2014 pa so se utaborili v razvpitem chicaškem Electrical Audio Studiu, da so lahko svoj drugi album (RKTKN#2) posneli s Stevom Albinijem (Nirvana, The Pixies, Neurosis, The Jesus Lizard ...).

Raketkanon so s svojimi nižje uglašenimi kitarami, donečimi bobni, deformiranimi vokali in brnečimi basovskimi sintetizatorji, za povrh pa še s posluhom za izvrstne komade, brez dvoma eden zanimivejših bendov na trenutni evropski underground sceni.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.