https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Daniel Vezoja z gosti zabaval na Valentinovem koncertu v Bunkerju

Murska Sobota, 13.02.2017 ob 13:00  

V soboto, 12. februarja zvečer je v soboškem lokalu Bunker potekla Valentinov koncert, kjer je na oder stopil priznani slovenski kantavtor Daniel Vezoja, ki je predstavil svoj novi album Where the light resides, ki je bil v svoji kategoriji proglašen kot album leta v Sloveniji. Ob njem sta na oder še stopila italijanski pevec in kitarist Enrico Cipollini in glasbenica iz Murske Sobote Alja Petric.

DANIEL VEZOJA je kantavtor, ki svoje vplive črpa iz folka, american in alt-country-ja. Zadnji dve leti se posveča solo akustičnemu projetku. V tem času je bil razpet med Ljubljano in Dublinom, kjer je redno nastopal na tamkajšnjih kantavtorskih večerih. Tam je po spletu naključij prišel do producenta Gavina Glassa in v njegovem Orphan Recording studiu posnel svoj prvi solo album Where the Light Resides, ki je izšel decembra 2016. Novembra 2015 je objavil prvi single “I Hope The Wind Knows”, ki mu je junija lani sledil drugi “Suzanna Smiling”.

ENRICO CIPOLLINI je pevec in kitarist iz Ferrare v Italiji. Vplive črpa iz bluesa, rocka, jazza in funka. Redno nastopa z bandi Underground Railroad, Free Jam in Violassenzio, s katerimi je do sedaj izdal štiri albume.

ALJA PETRIC (vokal, kitara, flavte, kalimba, himalajske posodice), glasbenica iz Murske Sobotre o sebi pravi: “Z glasbo sem se začela intenzivno srečevati in povezovati že v zgodnjem otroštvu. Skozi različna izobraževanja in lastna nadgrajevanja sem spoznavala različne veje glasbenih standardov, kot so klasika, jazz in etno glasba, ter se izpopolnjevala v petju in igranju raznovrstnih prvinskih in klasičnih instrumentov. V zadnjem obdobju sem začela s poslušanjem svoje notranje glasbe še globlje odkrivati sebe, predvsem pa svoj čudovit dar, s katerim sem prišla na svet in ga zdaj preko spontanih melodičnih vibracij, ki se zgodijo v nekem čarobnem trenutku, delim naprej.” Alja bo zapela v duetu skupaj z Danielom in nadomestila irsko pevko Joanna Marie, ki je sodelovala na prvencu Daniela Vezoje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.