https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Medgeneracijske velikonočne delavnice

Kdaj: Četrtek, 06.04.2017 ob 16:00

Kje: Gornji Petrovci, Osnovna šola Gornji Petrovci

 Vabimo vas na Medgeneracijske velikonočne delavnice, ki jih organiziramo v četrtek, 6. 4. 2017 ob 16.00 v prostorih Osnovne šole Gornji Petrovci.

Barvali bomo velikonočna jajčka, izdelovali papirnate košarice, zajčke in še kaj.

Delavnica je namenjena vsem tistim, ki bi si doma radi pričarali velikonočno vzdušje in lep spomin na skupno ustvarjanje v družbi ekipe Društva Bumerang Sreče.

Izdelke bomo tudi razstavili 8. 4. in 9. 4. 2017 v Peskovcih.

Otroci vabljeni v družbi staršev, babic in dedkov.

Za prijave in dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 510 847 (Sara).

Vabljeni!

Društvo Bumerang Sreče

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.