https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Kirgizistan - potopisno predavanje in predstavitev kajakaškega filma

Kdaj: Sreda, 22.03.2017 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, MIKK Murska Sobota

 

Luka Reberšak in Jan Bregar vabita, da se pridružite na potopisnem predavanju in predstavitvi kajakaškega filma, veslanja po Kirgizistanu, ki je potekalo lani oktobra. Predstavila bosta kako je potovanje potekalo, katere reke sta preveslala, utrinek potovanja pa bo prikazan tudi s kratkim filmom.

Predavanje in predstavitev filma bosta v prostorih Mikk-a v Murski Soboti na svetovni dan voda, 22. 3. 2017 ob 20.00.

Po filmu bo nekaj besed o varstvu narave in rek spregovoril tudi gospod Stojan Habjanič, ki se je boril v kampanji »Rešimo Muro« s katero so zaustavili gradnjo hidroelektrarn na reki Muri.

Nam so reke dale veliko in čas je, da jim začnemo na nek način vračati!

Vljudno vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.