https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Trenutno iskani v Pomurju: električarji, natakarji, zavarovalni zastopniki, fasaderji in turistični vodnik

27.04.2017 ob 9:45  

Tudi ta teden smo pobrskali med razpoložljivimi prostimi delovnimi mesti, ki jih lahko te dni najdete v Pomurju.


Nafta strojna, proizvodnja kovinskih kontrukcij d.o.o. išče dva električarja in tehnologa. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je strokovni izpit iz eksplozivne zaščite električnih naprav. Prijave sprejemajo do 3.5.

Splošna kmetijska zadruga Ljutomer Križevci z.o.o. išče prodajalca - svetovalca. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika in veljavna izkaznica za ffs (fitofarmacevtska sredstva). Prijave sprejemajo do 4.5.

Okrepčevalnica Klement, Nataša Klement s.p. išče nekoga za strežbo pijače. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijave sprejemajo do 27.4. 

Grawe zavarovalnica, d.d. išče tri pomožne zavarovalne zastopnike. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas z možnostjo kasnejše zaposlitve. Prijave sprejemajo do 5.5.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Steklarstvo Frama d.o.o. išče CNC - operaterja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijave sprejemajo do 9.5.

Osnovna šola Velika Nedelja išča čistilca prostora. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev oziroma do vrnitve delavke iz bolniške za skrajšani delovni čas, in sicer 12 ur na teden. Prijave sprejemajo do 28.4.

Jeta 5, gradbeništvo d.o.o. išče štiri fasaderje in štiri zidarje. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijave sprejemajo do 2.5.

Nova Ljubljanska banka d.d., upravna enota Ljutomer in Gornja Radgona išče bančnega komercialista. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijave sprejemajo do 1.5.

Nova Ljubljanska banka d.d., upravna enota Lendava išče bančnega svetovalca. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijave sprejemajo do 1.5.

Psihiatrična bolnišnica Ormož išče dve medicinski sestri v psihiatriji. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je opravljen strokovni izpit. Prijave sprejemajo do 28.4.

Pošta Slovenije d.o.o. išče dve pismonoši. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijave sprejemajo do 3.5.

Gondvana, trgovina, turizem in storitve d.o.o. išče turističnega vodnika. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je zelo dobro znanje angleškega, madžarskega in nemškega jezika. Prijave sprejemajo do 10.5.

Vsa trenutno razpisana delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2017 ob 10:04 beluš--đagode gost

      Ges bi pobiral za šenki beluše za Panvito ka nemam dela pa bi rad Polaniči malo pomagal ka bo bolj bogat .Gesti pa pijačo mo mel svojo .

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2017 ob 12:03 hhhhhhhhhhhhh gost

      Gost -beluš .Kaj pa te še čakaš?

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.04.2017 ob 13:01 dajte delo gost

      Ge bi rad delu na zavodi za zaposlovanje, mejšu bi kavu pa puco pohijštvo. Ponudbe pod : priden, marljiv, nedostojanstven, rad imam delo, plača je lejku tüdi pod minimalcon, prijden!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.04.2017 ob 14:19 gost

      Kaj de pravo sindikat, ce bos delo pod minimalcem.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.04.2017 ob 15:01 mrkevca gost

      hhhhhhhhhhh ))) Tij že pobejraš in kak je ?Malo nam napiši

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.04.2017 ob 11:10 Julij gost

      Jaz se samo čudim,delam v Avstriji in imam 1700neto,pa komaj preživim,nemorem si pa predstavljat kako lahko toti živijo z 570neto,oz minimalcem,uf katastrofa,svaka vam čast,da to lahko preživljate,jaz nebi mogel...res ne,bi takoj odšel....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.04.2017 ob 11:27 gost

      Ce pa delodajalci pravijo, ce nebos delal za ta denar, pa pride drugi in v vrsti cakajo. Prinas vsi sluzijo, samo posten delavec nima nic od tega. Sindikat pa ne ukrèepa nic.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.