https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Mujo mora vsak večer poslušati vaje Stonsev

12.4.2011  

Mujo pride v Ameriko in na gradbišču dela cel dan. Pride zvečer domov in zasliši glasbo iz sosednjega stanovanja. Ob treh ponoči, glasba še vedno igra in Mujo vstane, gre do soseda in potrka na vrata. Neki tip mu odpre in ga vpraša kaj hoče. Mujo reče:
▶ Sorry, I’m Mujo, vaš sosed. Kdaj boste nehali igrati, pozno je.
Tip mu odvrne:
▶ Sorry, I’m Mick Jagger, mi smo Stonesi, imamo nastop in to nam je generalna proba pred koncertom. Jutri odidemo.
Mine teden dni in Stonesi nikakor ne končajo z vajami, vsako noč je bilo isto. Mujotu spet pride vse na vrh glave, spet ponoči potrka na sosednja vrata in tip mu spet naloži o generalni probi, koncertu ... a Mujo izvleče iz hlač penis in se začne samozadovoljevati pred njim. Mick Jagger ga vpraša, kaj naj bi to pomenilo. Mujo mu odgovori:
▶ Ovo je generalna proba, a sutra ču vam jebat mater!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.