https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Študentsko delo v Pomurju: študenti iščejo predvsem enostavna dela za hitri zaslužek

27.07.2017 ob 9:00  

V poletnem času je večje povpraševanje po študentskem delu. Na Pomurskem študentskem servisu smo zato preverili, kako je s ponudbo študentskega dela v času poletnih počitnic v naši regiji.


Ponudba študentskih del v Pomurju se ne spreminja, spreminja se v odvisnosti od gospodarskega trga. Je pa poleti na voljo več ponudb. Dela poidejo hitreje v tem času, saj je poleti več dijakov, ki povprašujejo po delu.

Foto: Mladina.si

Največ razpisanih del je za pomoč v strežbi (urna postavka se giblje od 4,61 do 5,92 eura), pomoč v kuhinji, pomožna dela v poljedelski proizvodnji, delo sobarice oz. čistilke in podobno. Najdejo se tudi dela na področju promocije, prodaje in dela v skladiščih.

Foto: merchantcircle.com

Najnižja urna postavka je 4,61 eura. Večina delodajalcev se nagiba k tej urni postavki. Najbolj plačana dela so tista, ki zahtevajo kakšna posebna znanja in veščine (npr. znanje tujih jezikov) in fizično sposobnost.

Na Pomurskem študentskem servisu zagotavljajo, da delodajalci redno plačujejo za opravljeno delo, saj jih preverjajo. Se pa včasih zgodi izjema, kjer delodajalci ne poravnajo svojih obveznosti do študenta.

Študenti iščejo dela predvsem zaradi zaslužka, zato povprašujejo po enostavnem in kratkotrajnem delu.

Celotno ponudbo dela si lahko dnevno ogledate na njihovi spletni strani ali na njihovem Facebook profilu, kjer ažurno objavljajo nova dela. Dobra in zanimiva dela poidejo zelo hitro, zato na Pomurskem študentskem servisu svetujejo, da je treba njihove strani obiskovati večkrat na dan.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.07.2017 ob 11:51 oglas gost

      Za ločevanje oglaševanja od ostalega teksta še nejste čuli zgleda :)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2017 ob 17:11 videno - obrazloženo gost

      Študenti nič ne iščejo. Delo dobijo otroci po domače povedano mafijskih družin (direktorjev, premožnežev itd), tako, da ti imajo še več kot imajo. Da si lahko odnesejo v grob. Pri iskanju dela je vmes tudi servis, ki načrtno daje delo otrokom teh družin, vidimo po dobljenih opravilih. Študent z siromašne, za nekoga ničvredne družine nikdar ne bo dobil dela v "mafijskih poslih".To je pač sistem, ki je za poštene ljudi neuvideven, oziroma nedosegljiv, kajti golazen nas prenmaguje. Amen.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.07.2017 ob 17:52 Naj sami delajo za minimalca gost

      Jebeš takšno plačilo, 4,61 ura, Za cejli mejjsec ne znesej niti minimalno plačo. Odšteješ prevoz na delo pa si tan.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.07.2017 ob 19:04 Janko gost

      Neven če je glij 4,61€ na uro BRUTO hitri zaslužek. Daleč od tega.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.07.2017 ob 21:05 gost

      Študentje dobijo marsikje več kot pa delavci ,stem da študentje nočejo delati ne za vikende ne popoldan ,ko si izračunajo da imajo ur za 300-400eur to jim je dovolj jih več ni ker ima zadosti za lajf . Spet pride prosit za delo ,ko rabi denar

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.07.2017 ob 21:24 gost

      Zadovoljen delavec je najboljsi delavec. Tudi delavci bi morali imeti vpogled v vodenja podjetja, ker praksa je pokazala, da so vodilni zavozli veliko dobrih podjetij.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.07.2017 ob 11:44 Tomas gost

      Recimo,Poanič se koplje v denarju,tam pa da za obiranje lubenic,paprike,jagod...SRAMOTNIH 3,50eue prek zavoda,in 3,80eur,prek študentskega dela...Mene samo to zanima,bi toti ded šel pobirat vse to za ta SRAMOTEN denar,...Pa še sebi bi delal...Zakaj vam to pišem,ker hodim že v Avstrijo 6sezon zapored brat vse te pridelke pa še zraven hren,in plačajo 8eur na uro,pa da nebo pomote,vsa družina ki se ukvarja z tem poljedeljstvom prav tako sodeljujejo z nami delavci,samo razlika je v tem,da ne pobirajo ampak razvazajo in parkirajo....itd...Prav tako se bo delalo kmalu z bucami...lp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.