https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Simbioza na vrtu

Kdaj: Sobota, 09.09.2017 ob 18:00

Kje: Ljutomer, MCP, Center za družine Sožitje

 

Spoštovani!

Članice Sekcije za ohranjanje kulturne dediščine vam bodo pokazale kako doseči simbiozo na vrtu. Verjamemo, da veste kaj je simbioza, vendar kako to doseči na vrtu pa naj do 9. septembra še ostane skrivnost. Zato vabljeni v Mladinski center Prlekije, Center za družine Sožitje, kjer boste izvedeli marsikaj novega.

Kje: MCP, Center za družine Sožitje, Spodnji Kamenščak 23, 9240 Ljutomer

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.