https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Jaz sem prelepa in prepametna, da bi sedela v tretjem razredu

 

Svetlolaska potuje z letalom v London. Ima letalsko karto za tretji razred. Ko se na Brniku vkrca v letalo, se usede na sedež v prvi razred. Pristopi stevardesa in ji pojasni:
▶ Oprostite, gospodična, vaša karta je za tretji razred, to pa je sedež v prvem razredu.
Svetlolaska se ne da:
▶ Jaz sem pametna in lepa in ne grem nikamor!
Stevardesa jo nekaj časa prepričuje, vendar brez uspeha. Pristopi pilot letala in svetlolaski nekaj zašepeta na uho. Svetlolaska vstane in gre sedet v tretji razred. Stevardesa radovedno vpraša pilota, kaj neki je prišepnil svetlolaski, da je odšla sedet v tretji razred. Pilot reče:
▶ Nič takega, rekel sem ji, da tisti v prvem in drugem razredu ne letijo v London.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.