https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Koncert: The Doors Tribute Band

Kdaj: Sobota, 28.10.2017 ob 21:00

Kje: Murska Sobota, Bunker

Ko čarovnice zajahajo svoje metle, ko se naokrog smukajo črne mačke in ko pridejo na obisk bitjeca iz onostranstva, se nič ne prileže bolj kot dober žur z ravno pravo mero čarobnosti. Za Halloween bodo v Bunkerju gostovali kozmični Crystal Ship - THE DOORS TRIBUTE BAND in ustvarjali magično vzdušje.

Gre za 5-člansko zasedbo, ki je nastala leta 2012 iz ljubezni do enega izmed velikanov rocka - banda THE DOORS z legendarnim JIMOM MORRISONOM na čelu. Popeljali nas bodo v 60. leta prejšnjega stoletja in marsikogar spomnili na dobre stare čase. S svojim izvrstnim in avtentičnim nastopom vas bo ta tribute skupina zagotovo navdušila in popeljala na sprehod skozi brezčasne hite ene od največjih rock skupin vseh časov, skupine THE DOORS in do danes nenadomestljivega Jima Morrisona.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.