https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Vzorec v lončku

 

 

75- letni možakar pride k zdravniku, da bi si dal pregledati spermije in njih aktivnost. Zdravnik mu izroči lonček in mu naroči naj ga napolni in prinese drugi dan na pregled. Možakar res pride naslednji dan in pred zdravnika postavi prazen lonček. Zdravnik ga vpraša: »Ja kaj pa je sedaj to?«

Možakar mu hiti razlagati: »Gospod doktor, veste sem poskusil z levo roko, nato z desno pa nič, nato je poizkusila še moja žena z levo roko in nato z desno pa z usti, z zobmi, brez zob, pa še vedno nič, nato sva poklicala še sosedo Ano, ki je poizkusila z levo, pa desno roko, z usti, s koleni, na vse možne načine, pa še vedno nič.

Zdravnik se začudi: »Kaj, tudi sosedo ste poklicali?«

»Ja, pa saj vam pravim, poizkusili smo čisto vse, vendar lončka nismo in nismo mogli odpreti.«

Foto: www.freeimages.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.