https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Potopis: Nova Zelandija & Fiji

Kdaj: Četrtek, 11.01.2018 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, Bunker

Povsem nenavadna kombinacija potovanja, vsaj kar se tiče letnih časov – poletje na Fiji-ju in zima na Novi Zelandiji. Matejino potovanje se je začelo, kot bi mnogi pomislili na počitku, torej na Fiji-ju, saj za mnoge ti rajski otoki pomenijo ležanje na plaži, pitje svežih koktejlov in uživanje v rajskih resorsih. Zanjo pa to še zdaleč ni bilo tako, saj je glavni otok skupaj še z raznimi popotniki doživela na povsem drugačen način. Izkusili so njihove adrenalinske športe, raj na peščenih plažah, prav tako tudi lepe resorse, po drugi strani pa za nas še toliko bolj zanimivo njihovo pravo življenje na podeželju in tudi v mestih. Od uživanja v povsem zapolnjenih dnevih, polnih adrenalina, kjer lahko izpostavi dva potopa z morskimi psi, se je potovanje nato nadaljevalo v pravi zimi na Novi Zelandiji. Dežela dolgega belega oblaka, kakor so jo poimenovali Maori je vse, kar si lahko želijo ljubitelji narave. Na eni strani neskončno dolge plaže, globoki fjordi, kristalno čista voda, ogromni pašniki z na videz skoraj nešteto ovac …, po drugi strani pa sneg, ledeniki, visoki vrhovi, ognjeniki, gejzirji in še mnogo več.

Predava: Traveler Mateja Mazgan

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.