https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prevažal ilegalce in povzročil prometno nesrečo

17.01.2018 ob 8:15  

Danes ob 5.03 uri so policisti Policijske postaje Ljutomer na relaciji Razkrižje - Veščica zasledovali kombinirano vozilo znamke Mercedes Vito avstrijskih registrskih številk, katero je ilegalno vstopilo v Republiko Slovenijo.

Iz smeri Veščice proti Stročji vasi je vozilo v desnem preglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljalo levo z vozišča in obstalo na kolesih.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je bilo v vozilu poleg voznika državljana Ukrajine še dvajset oseb, vsi državljani Pakistana. Zaradi poškodb je bilo v bolnišnico prepeljanih več oseb. Po prvih podatkih naj bi bila ena oseba huje telesno poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

 

Voznik kombiniranega vozila je po povzročeni prometni nesreči zapustil vozilo, se podal v beg in skočil v reko Ščavnico. Po opozorilu policista se je voznik vrnil iz reke.

Več informacij bodo policisti posredovali po končanih policijskih postopkih.

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2018 ob 15:44 gost

      Mene zanima, če to ni bilo nevarno, da so miličare zasledovale ilegalce z sirename? Po moje bi bilo bole varno vozite za njime na primerne razdalje in , da bi drugi miličare vrgle stinger v zasede, ker bi se zdaj lejko tragično končalo z več mtrvimi? Če se na prvo opozorilo nej ustavo, potem bi mogle sklepate, ka je ogroženo in miličarovo življenje in življenje ilegalcev in bi stinger bil najbole uspešen za rešitev. Fala bauge, ka se je tak končalo ali lejko bi se tragično za vse.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.