https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Učenci glasbene šole Gornja Radgona so se izkazali na tekmovanjih

16.03.2018 ob 16:00  

Tekmovanja so potekala tako na državni kot mednarodni ravni. 

Na državnem tekmovanju mladih glasbenikov Republike Slovenije (TEMSIG 2018) je zlato plaketo (2. nagrada) prejela Živa Jurič na violini ob klavirski spremljavi Predraga Bjelajaca. Slednje se je odvijalo na Glasbeni šoli v Kranju 7. 3. 2018. Bronasto plaketo so prejele Zala Fras, Eva Kurbos, Klara Šoštarič v disciplini komorne skupine s pihali, pod mentorstvom Marije Đurić. Tekmovanje je potekalo na Glasbeni šoli Jesenice 8. 3. 2018. Srebrno plaketo s Solfegia je prejel Jakob Vouri ter prav tako je priznanje prejela Eva Kurbos. Oba sta nastopila pod mentorstvom Andreja Tibauta. Tekmovanje iz Solfegia se je odvijalo na Glasbeni šoli Vrhnika 10. in 11. 3. 2018. Na Glasbeni šoli Škofja Loka so učenci, pod mentorstvom Sama Ismajloviča, dosegli lepe rezultate. S kitaro so se predstavili naslednji učenci: Metod Horvat (zlata plaketa, 1. nagrada), Jurij Dumić (srebrna plaketa) in Maks Korošec (srebrna plaketa).

Mai Hakl je s trobento ob spremljavi pianista Predraga Bjelajaca prejel srebrno priznanje. Tilen Kupčič je s trobento ob spremljavi Predraga Bjelajaca prejel bronasto priznanje. Gašper Mauko je s trobento ob spremljavi Predraga Bjelajaca prejel srebrno priznanje. Vsi trije trobentači delujejo pod mentorstvom Janeza Lorberja. Mednarodno tekmovanje »SVIREL« je potekalo 13. in 14. 3. na Glasbeni šoli Štanjel.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.