https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurski policisti prijeli vlomilca

Murska Sobota, 29.05.2018 ob 14:00  

Na  območju  Pomurja, predvsem pa na območju Policijskih postaj Ljutomer in Gornja  Radgona,  so  policisti  od  sredine marca do maja letošnjega leta obravnavali večje število premoženjskih kaznivih dejanj. 

Šlo je predvsem za vlome  v  gostinske  lokale, trgovine, prostore športnih in drugih društev, storilci   pa   so  v  določenih  primerih  vlamljali  tudi  v  nenaseljene stanovanjske  hiše. Iz teh objektov so odtujili predvsem denar, cigarete in alkoholne  pijače, v enem primeru pa tudi moped. Skupne materialne škode je bilo za okrog 4000 evrov.

Na  podlagi  sledov,  ki  so  bili najdeni na krajih kaznivih dejanj, ter z nadaljnjim intenzivnim delom so policisti PP Ljutomer in PP G. Radgona pred dnevi  identificirali  dva  storilca,  stara  19 in 24 let, ki prebivata na območju  Ljutomera. Storilca sta bila s strani policistov PP Gornja Radgona 22. 5. 2018 v jutranjem času tudi prijeta neposredno po tem, ko sta vlomila v  gostinski  lokal v Radencih, ko jima je bila odvzeta prostost. Policisti PP Ljutomer so po odvzemu prostosti opravili še hišno preiskavo, pri kateri so  našli  predmete,  ki  so bili odtujeni pri vlomu v prostore enega izmed društev na območju Ljutomera. 

Zaradi utemeljenega suma storitve 14 kaznivih dejanj velike tatvine, izvršene na vlomni način, sta bila storilca 23. 5. 2018 privedena k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Murski Soboti, ki je zoper oba odredil pripor.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2018 ob 19:32 gost

      In ju izpustil na prostost Žal.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. RobinHood
      01.06.2018 ob 1:23 RobinHood

      Kje so imena in priimki, da vemo kdo sta ta dva mladeniča?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.