https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih so se zabavale družine

Beltinci, 12.06.2018 ob 12:00  

V četrtek, 7. junija 2018, je na igrišču enote Beltinci, potekala zaključna prireditev vseh enot vrtca Beltinci, z naslovom "Tü san doma."

Slovenija je bogata z naravnimi znamenitostmi, lepimi mesti in dobrimi ljudmi. Najlepša pa je tam, kjer je naše srce, tam, kjer smo doma.

Gledališka predstava in delavnice

V sklopu prireditve so si otroci, njihovi starši in strokovni sodelavci ogledali gledališko predstavo "Mala murska deklica," ki jo je podarilo gledališče Ku kuc. Mala murska deklica je skupaj s prijateljem štrkom Joužijem odšla na potovanje po Sloveniji, spoznala mnogo lepih krajev, a se na koncu vseeno z največjim veseljem vrnila tja, kjer je njeno srce, njen dom. Po ogledani predstavi so sledile delavnice "Potujemo po Sloveniji," ki so jih pripravili strokovni delavci vrtca. Otroci in njihovi starši so lahko v delavnicah izvajali aktivnosti, ki so bile povezane s posameznimi slovenskimi pokrajinami. Obiskovalci so se lahko okrepčali z "liplenskim langašem" turistišnega društva Lipa.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.